Пријави проблем

Почитуван/а,

Преку проектот ЛЕССНО со цел да бидеме поблиску до локалните заедници, освен најчестиот начин на директен разговор и посета, сакавме да пружиме поврзување со работниците, земјоделците, здруженијата и граѓаните преку интернет платформа со цел да добиеме што поголем пристап до реалните проблеми за кои сакаме да поттикнеме социјален дијалог од локално до национално ниво.

Доколу имате идеја, петиција или проблем потполнете ја следната форма и испратете. 
Вашата пријава ќе биде разгледана и ќе бидете контактирани во најбрз можен рок.

Ви Благодариме

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.