Менаџмент на проект

Одржан трет координативен состанок на партнерските организации
Битола, 23 август 2016 г.

Дневен ред:
1. Активности кои треба да се организираат во следниот период
   a. Фокус групи финализирање 
   b. Финализирање на Анализата
   c. Подготовка на Водич за лобирање
   d. Подготовка на дводневните обуки
   e. Подготовка за работилници со ГО
2.    Е-платформа 
3.    Активности поврзани со видливост и комуникација
4.    Финансиски аспекти 
 

Macedonian
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.