Фокус група – ЛЕСС Тетово

Особено интересна и плодна дискусија беше отворена на средба меѓу Агро Синдикат и речиси сите членови од ЛЕСС во Тетово. Заедничко градење на систем и по вертикала и по хоризонтала меѓу националниот Економско-социјален совет и другите ЛЕСС по линија на координација и размена се стожерот на кој чинителите во ЛЕСС гледаат столб на вистинско функционирање на овие многу важни демократски алатки за дијалог на локално ниво. Состанокот и идните активности на проектот ЛЕССНО во Тетово беа поздравени и поддржани од градоначничката Теута Арифи.

Macedonian
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.