Фокус група – ЛЕСС Гази Баба

ВО ЛЕСС на општина Гази Баба, меѓу 11 – те членови нема нити еден претставник на НВО, но се очекува со вклучувањето во овој проект да се изврши промена на амбиентот и состојбите. 
Според г-дин Зоран Мироновски, претседател на гранковиот синдикат на хемија, неметали и метали на Република Македонија (СХНМ) воедно член на ЛЕСС при општина Гази Баба, тамошниот ЛЕСС има капацитет да биде проактивен, но за жал во моментов ситуацијата не е таква.

Macedonian
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.